WAAAT, hier schrik ik wel even van; vanaf nu eet ik nooit meer voorverpakte bakjes fruit..

cytotec order overnight


buy generic isotretinoin no prescription Voorverpakte bakjes fruit zijn natuurlijk super handig voor onderweg, om even lekker vitaminen binnen te krijgen. Je hoeft ook niet al het fruit in stukken te snijden, dat bespaard je veel tijd en afwaswerk voor in de vaatwasser. Je kunt het gemakkelijk een aantal dagen koel in de koelkast bewaren of het lekker mee naar school of werk nemen.

Helaas is het minder gezond voor je dan je denkt. De kant en klare bakjes lijken natuurlijk erg gezond, maar wist je dat al het voorgesneden fruit in een badje van naturseal hebben gelegen.

Naturseal is een oplossing van onder andere citroenzuur. Deze oplossing zorgt er vooral voor dat de levensduur van het fruit of stukje groentje wordt verlengd. Daarnaast blijft het fruit er mooier uit zien. Hieronder vind je een vergelijking. De gesneden stukken appel links zijn 3 weken oud en hebben in een citroenzuur badje gelegen. De stukjes fruit aan de rechterzijde hebben niet in het badje gelegen.

Het bakje fruit lijkt op het eerste gezicht dus erg vers, maar in werkelijkheid is het fruit al 3 weken oud. Wist jij dit al? Eet je weleens bakjes fruit? Laat het ons weten en http://readingandspelling.com/fun-reading-activities/ DEEL dit resultaat verder met je vrienden op Facebook!