Verwijder onkruid op natuurlijke wijze. 4 tips van een tuinman


Heerlijk die lange dagen. Lekker buiten eten met je gezin. Met je partner tot laat buiten zitten met een fles wijn. Genieten maar van de mooiste tijd van het jaar. Bij het weer in Nederland horen helaas ook regenbuien. Regen is goed voor je tuin. Helaas profiteert het onkruid tussen de tegels hier ook van. Een mals lente buitje en een paar dagen later steekt het onkruid weer de kop op in je tuin.


Gif spuiten is een makkelijke optie. Alleen het schadelijk voor het milieu. Naast het onkruid is het ook schadelijk voor je jezelf. Vergeet ook niet dat je ook nuttige insecten als buien en hommels verdelgt. Gelukkig zijn er ook natuurlijke manieren om het onkruid uit je tuin te verwijderen. We hebben vier super handige tips voor je.
http://mikescarpetconnection.com/page/2/ Heet water
Maar hoe krijg je al dat onkruid nu weg uit je tuin. Gif spuiten is wel effectief. Alleen is het enorm slecht voor het milieu en schadelijk voor nuttige insecten als bijen. Gelukkig zijn er ook natuurlijke methodes om het onkuid uit je tuin te verlaten. We hebben vier supper effectieve tips voor je.

Giet heet water over de plaatsen met onkruid. De bladeren sterven af door de plotste hitte en groeien minder talrijk en trager terug.

go site Zout

Meng een liter water met een grote hoeveelheid zout. Het zout werkt in op de wortels van het onkruid waardoor ze meteen afsterven. Strooizout is nog effectiever dan gewoon keukenzout.

http://restlessfeet.co/2015/07/siberian-tiger-zoo-harbin-china-2/ Azijn

Azijn heeft iedereen wel in huis en het blijkt perfect te werken tegen onkruid ! Meng een liter water met een beetje azijn, besproei het onkruid en je hebt er geen last meer van.

Kookvocht

Aardappelen gekookt ? Hou het kookvocht bij ! Water in combinatie met het zetmeel van de aardappelen zal het onkruid bestrijden in een handomdraai.
In deze video zie je hoe je op een natuurlijke wijze van de onkruid in je tuin afkomt.

Vergeet niet deze handige tips te delen met je vrienden.