Vader neemt zijn 6-jarige dochtertje maandelijks op date zodat ze weet hoe ze door jongen behandeld moet worden!

http://mikescarpetconnection.com/category/window-treatments/valancescornices/


http://hassadityhair.com/category/summer-sale?page=2 Kleine meisjes worden groot. Een bekend gezegde luidt kleine kinderen kleine problemen grote kinderen grote problemen. Zeker voor een vader met dochters is het soms een nachtmerrie als hij beseft dat hij ooit op een dag zijn kleine meisje aan een jongen moet meegeven.

get link
Deze Amerikaanse vader bedacht iets unieks. Hij is er van overtuig dat je er niet vroeg genoeg bij kan zijn om je dochter uit te leggen hoe ze als een echte dame behandeld dient te worden. daarom gaat hij iedere maand met zijn dochter Kelsey op date. Het verloop van de dat heeft de vader op Instagram gezet. We delen graag de foto’s met je.


De avond begint met het uitzoeken van de juiste kleding. Kelsey heeft een hele collectie kleren in haar kast hangen. Helaas is ze net uit haar favoriete rokje gegroeid. Gelukkig heeft ze vorige week met haar moeder nog leuke kleertjes kunnen shoppen. Ze ziet eruit om door een ringetje te halen?

Uiteraard hou je de deur open voor een dame. Een kwestie van de juiste etiquette.

En uiteraard wordt de moeder van Kelsey ook op de hoogte gehouden tijdens de date.

Prachtig om te zien hoe een vader dochter relatie zo op kan bloeien. Heb je ook genoten van deze fotorapportage? Deel dan deze video met je vrienden.