Onthulling! Dit zijn geheime angsten waar 90% van de mannen nooit over praat


Dames heb je er ooit weleens bij stil gestaan dat mannen zich ook regelmatig zorgen maken om bepaalde zaken als uiterlijk, geld en afvallen. We hebben een lijstje gemaakt met de vijf meest voorkomende angsten van een man.

buy cialis with priligy online 1. hun lichaam

De grootste angst van mannen is dat iemand hun bierbuik noemt. Ok ze lachen het misschien weg met “goed gereedschap hangt onder een afdakje” Maar toch een man kan hier erg mee zitten. Mannen brengen tegenwoordig meer tijd door in de sportschool. En dat is ook met een reden. Door de komst van lifestyle bladeren en social media hebben mannen meer vergelijkingsmateriaal. Ze kunnen zich zodoende meer met andere mannen vergelijken. Wat dat betreft verschillen mannen niet zoveel met vrouwen.

http://ar-technology.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://ar-technology.net/peachtree/ 2. Geld
Veel kopzorgen gaan bij een man over geld. De man wordt toch als kostwinnaar gezien. Dus een stabiel hoog inkomen is voor hem zeer belangrijk. Mannen gaan ervan uit dat geld een basis is voor een relatie. Vrouwen zijn van mening dat een relatie gebaseerd is op zorg, aandacht en wederzijds vertrouwen. Geld geven ze een mindere prioriteit.

cheap avodart uk 3. Lengte
Een man is nog steeds van mening dat een partner kleiner moet zijn. Onzekere mannen voelen zich daarover vaker onzeker.

4. Emoties
Van jongs af aan wordt er bij jongetjes al ingeprent “niet huilen je bent een man”. Daarom hebben veel mannen moeite met het uiten van hun emoties ook al zouden ze graag willen.

5. dieet
Ooit een man horen zeggen dat hij het wasbord dieet aan het volgen is of aan het Sonja Bakkeren? Toch vinden mannen het belangrijk om gezond en vitaal te zijn. Daarom geven ze aandacht aan het voedsel dat ze dagelijks binnen krijgen. Ook zullen ze nooit in de kantine zeggen tegen hun collega’s “ik ben op dieet”

DEEL! dit bericht met je vrienden.