Nooit meer last van een stinkende kattenbak? Pas deze truc toe en je hebt nooit meer last van nare geurtjes

go here


go site Katten liefhebbers opgelet! Dit moet je even lezen. Als je in het gelukkige bezit bent van een kat zal je ze nu en dan last hebben van een stinkende kattenbak.


Een kattenbak is noodzakelijk als je niet wilt dat je kat zijn behoefte buiten doet in je tuin of in de tuin van je buren. Een kattenbak moet schoon zijn. Dit lijkt een open deur, maar dat is het helaas niet. Veel eigenaren hebben een hekel aan de kattenbak verschonen en willen nog wel eens een oogje dichtknijpen als ze zelf moe zijn. Helaas zal de kat daar niet gelukkig mee zijn en een andere plek opzoeken als de kattenbak in zijn ogen te smerig is. Jijzelf gaat toch ook niet op een vies toilet zitten?


Belangrijk is om de bak dagelijks schoon te maken. Door even de urine en uitwerpselen weg te scheppen. Ben je in het bezit van meerdere katten doe dit dan twee maal daags. Ververs ook regelmatig de korrels of het grid in de bak. Ondanks deze maatregelen kan het blijven stinken. Hiervoor heb je het volgende nodig: go site BAKPOEDER

Bakpoeder oftewel bakingpowder helpt om geurtjes te neutraliseren. Strooi dagelijks wat bakpoeder in de bak en je zal merken dat er geen stank meer uit de katten bak. In onderstaande video zie je hoe deze methode werkt.

Deel dit bericht met vrienden die een ook een kat hebben.