Man kocht een 700 jaar oude grot, niemand had verwacht wat hij er mee zou doen… GEWELDIG!

http://indectusa.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://indectusa.com/installations/


http://shandycreative.com/UserProfile/tabid/4595/Default.aspx?returnurl=/MainNav/CONTACT/tabid/2040/ctl/SendPassword/Default.aspx Toen bij de 34 jarige Angelo Mastropietro MS werd geconstateerd besloot hij om heel zijn leven om te gooien. Nu werd hij met zijn neus op de feiten gedrukt dat hij maar een beperkte tijd had om het maximale uit zijn leven te halen.

cytotec order overnight
Hij gooide het roer compleet om. Zo zegde hij zijn baan op bij een verzekeraar. De baan bood comfort maar hij haalde er geen voldoening meer uit. De tweede grote stap die hij nam was de aanschaf van een 700 jaar oude grot. De grot werd zijn nieuwe project. Duizenden uren bestede hij met het verbouwen van de grot. De verbouwde grot, die in de buurt van Worcestershire, Engeland ligt, beschikt zelfs over vloerverwarming, internet en een ingebouwde regendouche. We hebben een collectie foto’s voor je verzameld.

De slaapkamer met een prachtig panorama raam. Dit is ’s ochtends nog eens lekker wakker worden

De buitenkant van de grot. De begroting van klimop geeft extra sfeer aan de woning.Prachtig om te zien hoe hij dit project vorm heeft gegeven. Deel dit bericht met je vriend.