Let op! Laat je kinderen niet zomaar spelen in de speeltuin met deze hitte. Lees deze waarschuwing

http://mimacleaning.com/buying-a-college-essay


http://jpcraighomebuilders.com/slide/b13/ Heerlijk toch deze dagen met heerlijk mooi weer. Waarom zou je op vakantie gaan naar Spanje of Turkije als het hier in eigen land ook heerlijk weer is. Lekker met je gezin naar het strand, zwembad of speeltuin. Bij de speeltuin moet je zeker bij warm weer nog beter weer goed op je kroost letten. Dit weekend moesten de ouders van Evi met de kleine dreumes met spoed naar de EHBO.

buy generic Misoprostol online no prescription quick delivery
De kleine Evi was heerlijk aan het spelen in de speeltuin. Zonnepetje op. Keurig ingesmeerd om verbranding door de zon te voorkomen. Wat kon er nu misgaan? Totdat Alice de gloeiend hete glijbaan pakte. Ze begon gelijk te gillen. Haar moeder schoot op haar af en keer naar handjes.


De glijbaan is gemaakt van metaal en was gloeiend heet geworden. De glijbaan staat heel de dag recht in de zon. Dus het metaal had wel een temperatuur bereikt van boven de 50 graden. Evi zette het op een krijsen toen haar moeder Evi wilde troosten keek ze naar haar handjes. Ze had een enorme brandwond op haar handje.

Gelukkig was de moeder van Evi goed op de hoogte hoe om te gaan met brandwonden. Ze had de handjes 20 minuten onder de koude kraan gehouden. Daarna was naar de eerste hulp gegaan. Gelukkig viel het allemaal mee, maar de schrik zat er goed in. Let daarom extra goed op met dit warme weer als u met uw kinderen naar de speeltuin gaat. Het plastic en metaal van de speeltoestellen kan super heet worden. Dit mag geen enkel kind overkomen.

Vergeet niet om deze belangrijke waarschuwing te delen met mensen met kleine kinderen!