Last van een jeukend achterwerk? Gebruik dit middeltje tegen de jeuk!


Een gênant probleem waar je niet zomaar openhartig over praat in gezelschap. Maar je zal er maar eens regelmatig last van hebben. Jeuk aan je achterwerk. Krabben is zo gênant.


Veel mensen ervaren een jeuken en branderig gevoel aan hun achterwerk. Het is irritant maar om hiervoor nu gelijk een huisarts raad te plegen. Is ook weer zo wat. Vaak is het een combinatie van schaamte en zo erg is de jeuk nu ook weer niet. Gelukkig zijn er een aantal natuurlijk remedies die de jeuk flink kunnen verminderen. We hebben ze speciaal voor je verzameld.


Order 20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online Zet aardappelen op je menu

Last van aambeien? Ze dan extra aardappelen op je menu. Aardappelen hebben een hydraterende effect wat effectief is voor het verminderen van aambeien. De doorbloeding zal gestimuleerd worden. Je kan ook aar gemalen aardappelen rechtstreeks op de aambeien smeren.

cheap Misoprostol no prescription Aloë vera

Deze plant heeft vele medische toepassingen. Aloë vera kan erg goed helpen als je jeuk hebt! Breng dan wat aloë vera gel aan op het betreffende gebied en je jeuk zal verzacht worden!

see Knoflook

Kook 3 tenen knoflook en 3 Laurier blaadjes in een steelpannetje voor 10 minuten. Maak er dan een mengsel van en laat het afkoelen. Dit mengsel kan je smeren op de geïrriteerde plekken.

Tea tree olie

Deze olie is uitermate geschikt voor het behandelen vaan aambeien en zwellingen. Smeer de olie op de aambeien en de jeuk zal flink afnemen.

Raadpleeg bij hardnekkige klachten uiteraard eerst je huisarts. Hoe gênant je klacht ook mag zijn. Deze beste man of vrouw heeft wel meer meegemaakt in zijn of haar leven.

Deel! deze handige tips met je vrienden.