Kankerpatiënte knipt haar lange haar. Haar transformatie overdonderd iedereen! Bekijk de beelden.

follow


follow url Een complete metamorfose ondergaan mensen om verschillende redenen. Iemand wil een compleet andere look omdat een relatie over is, ze een nieuwe baan hebben of omdat ze gewoon “iets anders willen”.

http://foundationmedix.com/wp-content/plugins/contact-form-7/admin/includes/Marvins.php
De dame genaamd Laura in dit filmpje had een bijzondere reden voor een make over. Bij haar was recentelijk kanker geconstateerd. Er stond een traject met Chemo behandelingen in de planning. Na de diagnose van kanker, ging Laura naar Jerome Lordet in de Pierre Michel Salon in New York. Ze wilde zichzelf een nieuwe look geven en een boost krijgen voordat ze met chemotherapie begon. Jerome Lordet staat bekend om zijn vakkundige metamorfoses.

Jerome is een kundig kapper die weet waar hij mee bezig is. Hij zag het als zijn persoonlijke missie om Laura te laten stralen. Er zou een moeilijke periode in het vooruitzicht liggen. Dus het was van belang dat ze zich extra zelfverzekerd zou voelen.


Terwijl Jerome aan het knippen was, had Laura geen idee wat het eind resultaat zou zijn. Zoals je op de foto’s kunt zien is er een flink stuk haar afgeknipt. In onderstaande video kan je het eindresultaat zien.

Deel dit bericht met je vrienden.