Je neus reinigen met een schone tandenborstel? Dit is het verbluffende resultaat.


De meeste mensen hebben op een bepaald moment van hun leven last huidproblemen. Of het nu acne tijdens de puberteit of verstopte poriën als volwassene. Je huid schoonhouden is geen makkelijke taak. Natuurlijk zijn er honderden producten die u kunnen helpen bij uw specifieke probleem.

Maar een jonge youtube ster die door de naam Alexandra gaat, biedt een echt goede tip om uw poriën schoon te houden, en het vereist alleen drie eenvoudige ingrediënten en een tandenborstel!

Je hebt nodig:

– een schone, ongebruikte tandenborstel
– 1 eetlepel tandpasta
– 1 eetlepels bakingsoda
– wat warm water

Zo werkt deze methode:


click Stap 1. Reinig je huid
Was je gezicht eerst af en doe er dan een handdoek op die in warm water is gedrenkt. Dit zal de huid verwarmen en de poriën in je neus openen.

see Stap 2. Maak de mix

Giet de making soda, water en tandpasta in een kom en meng ze samen. Dit word het maskertje

source link stap 3. Breng het masker aan

Pak nu de pasta en doe het aan op de gebieden waar je zwarte puntjes hebt.

Stap 4. goed uitsmeren

Gebruik de tandenborstel om de pasta in je poriën te masseren. Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de kwast zeer schoon is.

stap 5. Veeg het af

Als u de pasta grondig hebt ingeborsteld, laat het ongeveer 1 minuut zitten. Nu kunt u het met een handdoek afvegen, maar doe het zachtjes; Uw huid zal op dit punt zeer gevoelig zijn.

stap 6. reinigen

Om uw poriënreiniging af te ronden, moet u de rest van de pasta met warm water afspoelen. Het resultaat zal u verrassen! Uw huid is nooit zo schoon geweest. U kunt alle stappen in deze video bekijken:


Deel deze handige tip met je vrienden.