Engelse school was geschokt door wat ze achter een oud schoolborden vonden…

http://conceptsmarketingdesign.com/mrgzvz/wwshhbz.php?id=cảnh-nã³ng-phim-hã n-18


http://bartlettbaptist.org/media/?enmse=1 Alhoewel het het schoolgebouw van de Emerson High school uit Engeland in 1885 is gebouwd gaat het toch met zijn tijd mee.

click here
Het gebouw is voortdurend gerenoveerd zodat de leerlingen zowel in prachtig oud gebouw les genieten maar toch de hedendaags comfort hebben. Recentelijk zouden ook de ouderwetse schoolborden worden verwijderd voor Smartboards. De klussers deden bij het verwijderen van de oude borden een bijzondere ontdekking.

Achter de oude schoolborden kwam nog een bord tevoorschijn met tekeningen uit 1917! De tekeningen van ruim 100 jaar oude zijn beschermd gebleven omdat er al die jaren een muur voor zat.

De borden geven een inzicht hoe de testmethodes vroeger waren. Het handschrift wat kinderen aanleerde was toen heel anders.

Ken jij deze rekenmethode nog. Een heel andere manier om tafeltjes te leren. Ook is het prachtig om te zien dat de originele kleuren goed behouden zijn.

De borden zijn overgebracht naar het plaatselijke gemeente museum waar ze worden tentoongesteld aan zowel de jonge als oude generatie.

Deel dit bericht met je vrienden op Facebook!