Doe een ringetje van een glaskralen guirlande door een gieter heen en kijk wat er vervolgens gebeurt

enter


Het mooiste aan het voorjaar is dat heel je tuin weer to bloei komt. De winter is voorbij de dagen worden langer. De eerste krokusjes komen op en later is je tuin een groene oase. Ook altijd leuk om je tuin in het voorjaar in te richten en decoreren.


Op Pinterest kwamen we deze geweldige tip tegen. Een zwevende gieter. Het is net weer iets anders. Deze gieter heeft een optische illusie wat het extra leuk maakt. We leggen in dit artikel uit hoe je dit mooie object zelf kan maken. We zijn er van overtuigd dat je je familie, vrienden en buren hier mee verrast.


http://jpcraighomebuilders.com/portfolio/lot-9/ Wat heb je nodig

  • Een (decoratie) gieter
  • Een lange dunne staaf met een haak
  • Een kralen ketting, folie, kortom iets wat een “waterstroom” lijkt

Kies eerst een plekje in je tuin. Plaats de staaf in de tuin. En hang er de gieter aan op. Kies voor een zo dun mogelijke staaf. Hoe dunner de staaf hoe beter het optische effect. Bevestig een haakje aan de mond van de gieter en bevestig daar een vislijn of ketting aan.

Als waterval heb je verschillende opties. Je kan kiezen voor een glazen ketting een folie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ding is zeker je buren zullen hun ogen niet geloven. http://rdarockford.com/inspiring-door-designs/ DEEL deze prachtige creatie verder met je vrienden!