Een smerig toilet? Met dit middel is je toilet in 3 minuten brandschoon!


Ken je dat? Je krijgt ’s avonds visite en je huis nog een rommel. Als een gek ren je met de stofzuiger en stofdoek door het huis. Alle kranten en tijdschriften op een stapel. Speelgoed opzij schuiven en dan de grootste uitdaging het toilet.


Als je een groot gezin hebt dan wordt je toilet automatisch veel gebruikt. Snel heb je kalkaanslag of aangekoekte urineresten. Je toilet is toch het visitekaartje van je huis. Niemand wilt graag op een smerig toilet zitten. Daarom hebben we een lifehack voor je die eenvoudig werkt. Het enigste wat je nodig hebt is kokend water en twee kunstgebit bruistabletten.


Kunstgebit bruistabletten of in de volksmond ook wel bij de naam van merk genoemd Steradent hebben meer eigenschappen dan alleen het reinigen van een volledig kunstgebit. Je kan je toilet er in een paar minuten brandschoon mee krijgen. Wat je moet doen is twee bruistabletten in je toiletpot gooien en giet er vervolgens kokend water bij. Laat het een paar minuten intrekken en trek dan de wc door. Het resultaat? Een brandschoon toilet!

Wat een super handige tip! Zeker als je niet van minutenlang schrobben houdt! Deel dit bericht met je vrienden.