Dit wonder sponsje kost slechts 80 cent! Je koopt het meteen wanneer je ziet waarvoor je het allemaal kan gebruiken!


Deze wonder sponsjes zijn te koop in verschillende supermarkten en bij de Kruidvat. Je zult waarschijnlijk weleens gedacht hebben wat zijn dit voor sponsjes? Of wat kan je hier allemaal mee doen. Deze sponsjes kosten nog niet eens 1 euro, wat je er allemaal mee kunt doen is bizar. Je kunt ze voor heel het huishouden zoals het schoonmaken van je keuken en badkamer gebruiken.

We hebben een aantal handige ideeën op een rijtje gezet waarvoor je deze sponsjes kan gebruiken. Wij hebben er meteen een voorraad van gekocht!

http://tomtwomeyseries.org/event/meeting-climate-change-challenges-a-coastal-community-perspective/ Kookplaat schoonmaken

Heb je last van aangekoekte vlekken op een kookplaat? Normaal gesproken zijn deze vlekken lastig te verwijderen, met dit wonder sponsje heb je ze na paar vegen verwijderd handig!

pay Misoprostol Stickers verwijderen

Hebben je kinderen weleens stickers op de muur geplakt en laten ze niet meer goed los? Pak het sponsje erbij en wrijf er paar keer goed maar voorzichtig overheen. De resten zullen gemakkelijk loslaten!

enter site Kalkvlekken op gootstenen en kranen

Kalkvlekken zijn erg vervelend op sanitair. Het kan lastig zijn om kalkvlekken te verwijderen. Paar keer wrijven met het sponsje is al voldoende om de gootsteen en kranen weer de laten glimmen alsof ze nieuw zijn!

Watervaste stiften

Is er bij jouw thuis op de muur getekend? En wil je dat graag verwijderen met als reden dat je bijvoorbeeld je huis wilt verkopen. Wrijf er paar keer met het sponsje over en de strepen of tekeningen zullen snel verwijderen!

Heb jij deze sponsjes al gekocht? Het is absoluut de moeite om het te proberen! Het bespaard je zoveel tijd gezeur en vooral ook geld! DEEL deze handige tips verder met alle huishoudens op Facebook!