Dit land verbied Heinz Ketchup! Lees de 3 redenen om geen Ketchup te vermijden


Je gaat dit waarschijnlijk nooit geloven! In Israel is de Ketchup van HEINZ verboden! Het mag product mag niet meer als tomatenketchup verkocht worden. Reden hiervoor is het te lage percentage tomaten. In de video onderaan dit bericht wordt er extra uitleg gegeven.


Veel mensen denken dat Tomatenketchup een gezond alternatief is voor vette mayonaise. In dit artikel leggen we je uit waarom je ketchup maar beter kan mijden en op zoek gaan naar andere alternatieven voor op je frietjes, pasta of tosti.


go In ketchup zitten nauwelijks voedingsmiddelen
In ketchup zitten nauwelijks voedingsstoffen. Het bevat een beetje tomatenpuree. Verder bestaat ketchup vooral uit gemodificeerde groentes en heel veel suikers.

source site Ketchup bevat een hoge mate Mais siroop

Onderzoekers hebben aangetoond dat Mais siroop zorgt voor obesitas. Ketchup bevat veel mais siroop. Veel consumptie kan het risico op hart- en vaatziekten en obesitas verhogen.

can you buy topamax over the counter in australia Het bevat veel suikers en gedistilleerd azijn
Gedestilleerde azijn is gemaakt van genetisch gemodificeerde maïs, behandeld met giftige chemicaliën en pesticiden. Vermijd daarom producten met dit ingredient. Een eetlepel ketchup bevat al 4 gram suiker. Kortom een ware suikerbom.

Bekijk hieronder de video met de uitleg waarom Heinz tomatenketchup in Israel verboden is.

Vergeet niet om dit bericht te delen.