Dit is de reden waarom je ouderen geen zitplaats moet aanbieden in de tram bus of trein!

http://readingandspelling.com/?ref=localdatabase


buy Tastylia Oral Strip online no prescription Wow deze titel klinkt wel onbeleefd zal je denken? Er is toch iets als respect voor ouderen of mensen die minder goed ter been zijn.

Misoprostol online cheap
Met deze stelling kwam Professor Sir Muir Gray werkzaam bij de Universiteit van Oxford. Volgens deze professor is opstaan voor ouderen schadelijk voor hun gezondheid. In een interview met de Engelse tabloid the Sun vertelt Muir Gay het volgende: “We moeten lichaamsbeweging aanmoedigen bij oude mensen en hen niet adviseren om te blijven zitten” Verder vertelde hij “Neem geen traplift, maar bevestig extra handvatten. En denk twee keer na voor je opstaat in de trein voor een ouder persoon. Staan is een hele goede oefening voor hen”


Door een gezamenlijke inspanning te leveren als maatschappij door ouderen meer te laten bewegen kunnen we veel geld uitsparen op borgkosten. gezondheidsdeskundigen stellen dat veroudering vaak wordt verward met verlies van fitheid. En het is juist dit gebrek aan conditie waardoor ouderen extra zorg nodig hebben. Door regelmatig te bewegen kunnen mensen van middelbare leeftijd 10 jaar jonger worden qua lichamelijke fitheid. Daarnaast is sporten goed voor de cognitieve vaardigheden van mensen.

Of we voortaan moeten blijven zitten als er een ouder echtpaar de bus binnenkomt. Er is altijd nog iets als respect voor ouderen. Het is goed dat er bewustzijn wordt gekweekt voor meer beweging van jong tot oud. Waarschijnlijk was dat het doel van professor Sir Muir Gray. Namelijk aandacht krijgen dat de hedendaagse mensen te weinig beweging krijgt.

Wat vind jij van deze stelling? Laat het weten in de comments. Deel dit bericht met je vrienden.