Autobezitters let op! Met deze truc stelen criminelen jouw auto.

enter site


where can i buy dapoxetine in usa Dieven en oplichters blijven nieuwe trucs verzinnen om onze spullen te jatten. Nu is er een truc in omloop waarmee je in een een paar seconde ja auto kwijt bent.

no prescription generic Lamictal Geavanceerde beveiligingssystemen maken het voor dieven steeds moeilijker om een ​​auto zonder speciale gereedschap te stelen. Maar ze gaan met de tijd mee en vinden altijd nieuwe oplossingen. Stel je voor dat je je auto voor de supermarkt parkeert. Een paar minuten later kom je terug. Je doet je boodschappen achterin de kastenbak. Je gaat zitten doet de sleutel in het contact en dan merk je het het volgende. je merkt opeens op dat er een 50 euro biljet onder je ruitenwissers zit.

Wat klinkt als een mooie droom, is een vervelende manier om uw auto te stelen. Als een pavlov reactie stap je uit om het biljet te pakken. Dan is het moment dat de dief zijn kans grijpt. Je bukt je voorover om het biljet te pakken en in een fractie van seconde zit de crimineel in jouw auto en rijdt met piepende bannen weg. Jou met verwarring achterlatend.

Dit is precies wat de jonge moeder, Kyra Vierman overkam De vrouw is op weg naar huis  na het doen van de gezinsinkopen toen ze zag dat er een bankbiljet onder de ruitenwissers was geplaatst. Op dit moment gelooft ze nog steeds dat iemand haar jonge familie gelukkig wil maken. Als ze het biljet pakt blijkt het een kopie te zijn die aan een kant bedrukt is. Aan de andere kant staat ” hahaha je denkt toch niet dat dit echt is”. Gelukkig ziet ze de crimineel op tijd die het hazenpad kiest. Je had er niet aan moeten denken dat hij was weggereden met haar 1 jarige zoontje.

Omdat deze truc zo makkelijk is voor dieven, moet elke autobezitter weten dat deze truc bestaat. Deel daarom dit bericht met al je vrienden.