Neem extra van deze Vitamines en je bent verlost van muggen in de slaapkamer

http://rdarockford.com/2015/06/hello-world/comment-page-1/


enter De zomer heeft alleen maar voordelen. lekker lang licht, heerlijke temperaturen, gezellig lang buiten zitten. Toch zijn er altijd wel wat kleine nadeeltjes. Denk aan een Maden plaag in je container of een zwerm muggen die je slaapkamer teisteren.

go to link
Er zijn diverse middeltjes om muggen te voorkomen. Vaak zijn deze middelen erg agressief bijvoorbeeld Deet. Het middel houdt weliswaar de muggen op afstand maar is wel schadelijk voor je gezondheid. Er is gelukkig ook een gezondere manier om van die lastige muggen af te komen. Dit alles zit in een Vitamine B1 tablet!


Dit middel is verkrijgbaar in tablet vorm maar zit ook in diverse voedingsmiddelen als havermout, asperges, diverse koolsoorten, eieren en lever. Dit middel werkt stress verlangend en zorgt voor een goed immuun systeem. Bijkomend voordeel van Vitamine B1 is dat deze vitamine een geut afgeeft in het lichaam waar muggen totaal niet van houden. Ze zullen snel een andere slaapkamer uitzoeken. Gelukkig kunnen alleen muggen deze geur ruiken. Voor een mens is deze geur niet waarneembaar.

In onderstaande video zie je een uitleg waarom Vitamine B1 zo effectief is bij het

Deel dit bericht met je vrienden.